14 Kasım Dünya Diyabet Günü Etkinlikleri Kapsamında Hastanemizde Diyabet Okulu Tarafından Farkındalık Etkinlikleri Düzenlenmiştir.
15 Kasım 2018

14 Kasım Dünya Diyabet günü etkinlikleri kapsamında Hastanemizde Diyabet Okulu tarafından farkındalık etkinlikleri düzenlenmiştir. Standımızı İl Sağlık müdürümüz Dr.Hasan ÖZNAVRUZ ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op.Dr.Güney Cem BÜLBÜLOĞLU da ziyaret ederek bilgiler aldılar.
Osmaniye Diyabet Okulu tarafından hastanemizde açılan standa vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Standı ziyaret edenlerin şeker, tansiyon,boy ve kilo ölçümü yapıldı. Osmaniye Diyabet Okulu Sorumlu Hekimi Uzm Dr.Adem Kıdık tarafından İl Sağlık Müdürümüze Diyabet okulu çalışmaları ve standımız ile oluşturmak istediğimiz farkındalık faaliyetleri tanıtılmıştır. Hastanemiz Dahiliye Servisinde Diyabet hastalığı bulunan ve şu an ayak yaraları sebebiyle tedavi altında olan hastalarımız İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hasan Öznavruz tarafından ziyaret edilmiştir. Osmaniye Devlet Hastanesi Dahiliye Servisinde Diyabet hastalığı bulunan ve şu an ayak yaraları sebebiyle tedavi altında olan hastalarımızın tedavileri hakkında Başhekimimiz Op.Dr.Tamer Gülsur tarafından İl Sağlık Müdürümüze bilgi verilmiştir.
14 Kasım Dünya Diyabet günü nedeni ile düzenlenen bu etkinliğe emeği geçenlere teşekkür ederiz.