HASTANEMİZ TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ DANIŞANLARINDAN RESİM ve EL SANATLARI SERGİSİ
02 Ağustos 2019

Hastanemiz Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanları tarafından hazırlanan resim ve el sanatları sergisi, Hastanemiz bahçesinde açıldı. Açılışımıza Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekillerimiz Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Garnizon Komutanımız Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkanımız Kadir Kara,Vali Yardımcımız Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanımız Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Ali Gizlice,Ak Parti İl Başkanı Hamza Tor,MHP İl Başkanı Yusuf Çomu,Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İl Müdürlerimiz, Siyasi Parti Temsilcilerimiz ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerimiz katıldı.
Hastanemiz toplantı salonunda düzenlenen programın açılış konuşmaları Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Psikiyatri Uzmanı Dr. Elif Merve Şahin ve Hastanemiz Başhekimi Op.Dr. Tamer Gülsur yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanları tarafından şiir ve müzik dinletisi sunuldu.
Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanlarına gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.
Programın ardından Hastanemiz bahçesinde kurulan, 35 adet resim ve yaklaşık 900 adet el sanatını içeren sergi, Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun ve Protokol Üyeleri tarafından açılarak ziyaret edildi.
Katılımlarıyla bizleri onure eden Sayın Valimize,Milletvekillerimize ve Tüm Protokol Üyelerimize Çok teşekkür ederiz.