Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı...
16 Ekim 2019

İlimizde ve Hastanemizde ilk defa Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 02 Eylül -11 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenmiştir. Bu Eğitime Sivas,Şanlıurfa,Hatay ve İlimizden toplam 12 Sağlık personel katılarak Sertifika almaya hak kazanmışlardır.
Programımıza İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hasan Öznavruz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op.Dr.Güney Cem Bülbüloğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr.Mehmet Bahar,Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr.Mehmet Cingöz ve Başkan Yardımcılarımız,Hastane Yöneticilerimiz ve Personellerimiz katılmışlardır.
Hastanemiz Toplantı Salonunda düzenlenen tören ile Kursiyerlerimize belgeleri verilirken ,Eğitmen olarak görev alan Personellerimize de teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.
Bu süreçte hiç bir zaman desteğini esirgemeyen İl Sağlık Müdürümüze,Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Op.Dr.Tamer Gülsur
Başhekim