Osmaniye il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Osmaniye Devlet Hastanesi Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Birimi birlikte “Hakları ve Saygınlığıyla İslam’da Kadın” konulu program hazırladılar...
09 Mart 2021

Dünya Kadınlar Günü ve yaklaşan Miraç Kandili münasebetiyle Osmaniye il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Osmaniye Devlet Hastanesi Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Birimi birlikte “Hakları ve Saygınlığıyla İslam’da Kadın” konulu program hazırladılar. Program kapsamında bu Pandemi günlerinde her zaman olduğu gibi özveri ile çalışan Personellerimizin Dünya Kadınlar Gününü ve Miraç Kandillerini kutladılar. Kutlama esnasında Hastane Personellerimize “İslam’da Kadın” konulu hadisler eşliğinde çiçekler hediye ettiler. Ayrıca Miraç Kandili ile ilgili broşür ve lokum takdim ederken sayın İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun selam ve dualarını da ilettiler.
Kutlama proğramına Başhekimimiz Op.Dr.Orhan Erol ve Hastanemiz Yöneticileri de katılarak İl Müftülüğü Koordinatörleri ve Manevi danışmanlar ile birlikte hem Kadınlar Gününü hemde yaklaşan Miraç Kandilini kutladılar.