Hastanemizde İl Müftülüğü ve Hastanemiz İş Birliği ile Üç Aylar ve Miraç Kandili nedeniyle Görev Şehitlerimizi anmak için program düzenlendi.
25 Şubat 2022

Hastanemiz toplantı salonunda İl Müftülüğü ve Hastanemiz İş Birliği ile Üç Aylar ve Miraç Kandili nedeniyle Görev Şehitlerimizi anmak için program düzenlendi.
Programımıza SGK İl Müdürü Mücahit Çelik, İl Müftüsü Ali Çakmak, Memursen İl Başkanı Mahmut Kahraman, Sağlıksen İl Başkanı Muhittin Çenet, Hastane Yöneticilerimiz ve Kahraman Sağlık Çalışanlarımız katılım sağladı.
Kuranı Kerim Tilaveti ile başlayan programda görevleri başındayken Şehid olan Kahraman Sağlık Çalışanlarımız için okunan Hatimlerin duasıyla son buldu. Katılım sağlayan tüm Misafirlerimize ve emegi geçen herkese teşekkür ederiz...

• 6.jpg
  • 1.jpg