T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü Osmaniye Devlet Hastanesi

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü Osmaniye Devlet Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Osmaniye Devlet Hastanesi tarafından Kurumumuz Evde Sağlık Hizmetleri konulu farkındalık standı açıldı.

Güncelleme Tarihi: 01/10/2018

Personellerimiz ve vatandaşlarımıza yönelik açılan standda başvuranlara; Evde sağlık hizmetleri sunumu, başvurma kriterleri ve başvuru basamakları hakkında bilgi verilmiştir. Hangi hastalara hizmet sunuyoruz;
Yaşlı, yatağa bağımlı, cerrahi girişim sonrası bakıma ihtiyacı olan, hastaneye gelebilecek durumda olmayan hastalarımızın, mesane sondası uygulaması, nazogastrik sonda uygulaması , yara bakımı gibi birçok ihtiyacını evinde,deneyimli ve güleryüzlü ekibimizle karşılıyoruz. Standımız 26-27 Eylül tarihleri arasında açık olacaktır.

Emeği geçenlerin ellerine sağlık.