10 EKİM DÜNYA RUH SAĞLIĞI GÜNÜNDE FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
10 Ekim 2023

10 EKİM DÜNYA RUH SAĞLIĞI GÜNÜNDE FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günün’ de İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinesinde Hastanemize bağlı Samiye Bahçeli Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde“Ruh Sağlığı Evrensel Bir İnsan Hakkıdır” teması ile fidan dikme farkındalık etkinliği düzenlendi.
Hastanemize bağlı Samiye Bahçeli Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde farkındalık oluşturmak amacı ile düzenlenen etkinliğe İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ahmet Kara, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Ersin Peker, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr.Ender Erikan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Yasin Güngör, Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Mustafa Yıldız, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr.Ülkü Dilek Kutluca,Başhekimimiz Uzm.Dr.Mürsel Koçer, Hastane İdarecilerimiz, Samiye Bahçeli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanları ve merkezimiz danışanları ağaç ve çiçek dikerek destek vermişlerdir.
Hastane Yönetimi Olarak Emeği Geçenlere Teşekkür Ederiz.