HASTANEMİZ SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ BİRİM VE BÖLÜM SORUMLULARIYLA TOPLANTI YAPILDI.
23 Kasım 2023

Hastanemiz konferans salonunda Başhekim Vekilimiz Uzm.Dr.Volkan Eroğlu Başkanlığında Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Nazmiye Akyol ve Sağlık Bakım Hizmetleri Birim ve Bölüm Sorumluları'nın katılımıyla Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan birimlerin ve bölümlerin genel işleyişi değerlendirmek için servis sorumluları ile birlikte bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıda;SKS(Sağlıkta kalite standartları)kapsamında birimlerin işleyişleri, verilen hizmetler, yapılması planlanan hizmetler, birimlerin ihtiyaçları,görev yaptıkları esnada karşılaştıkları durumlar hakkında eğitimler verilerek bilgi alış verişi yapıldı.