HASTANEMİZDE GİRİŞİMSEL RADYOLOJİ POLİKİLİNİĞİ AÇILDI.
22 Aralık 2023

HASTANEMİZDE GİRİŞİMSEL RADYOLOJİ POLİKİLİNİĞİ AÇILDI.
Girişimsel Radyoloji,görüntüleme eşliğinde yapılan tanı ve tedavi uygulamalardır.Son yıllardaki teknolojikler gelişmeler sayesinde pek çok hastalık ultrason,tomografi ve anjiografi eşliğinde tanı almakta ve tedavi edilebilmektedir.
Hastanemizde başta meme,lenf bezi,tiroid ve karaciğer olmak üzere pek çok dokudan lokal anestezi ve küçük kesiler ile biyopsi yani parça alma işlemi gerçekleşebilmektedir.Bu işlemler görüntüleme eşliğinde yapıldığı için uygun dokudan güvenli bir şekilde tanı koydurucu olmaktadır.Ayrıca perkütan yani ciltten girerek başta abse olmak üzere sıvı boşaltması gibi tedavi işlemleri de uygulanmaktadır.
Hastane Yönetimi olarak amacımız sağlıkta kaliteden ödün vermeden fiziki alt yapımızı güçlendirerek vatandaşlarımıza etkin ve nitelikli sağlık hizmeti sunmaktır.