HASTANEMİZ SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ SERVİS SORUMLULARIYLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.
09 Ocak 2024

Hastanemiz toplantı salonunda Başhekimimiz Uzm.Dr.Mürsel Koçer Başkanlığında,Başhekim yardımcımız Uzm.Dr.Hüsamettin Sazlıdere,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Nazmiye Akyol ve Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumluları'nın katılımıyla Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan servislerimizin genel işleyişi değerlendirmek için servis sorumluları ile birlikte değerlendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıda;SKS(Sağlıkta kalite standartları)kapsamında birimlerin işleyişleri, verilen hizmetler, yapılması planlanan hizmetler, birimlerin ihtiyaçları,görev yaptıkları esnada karşılaştıkları durumlar hakkında bilgi alış verişi yapıldı.

• top4
  • top3