23 Şubat 2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanımız ve Osmaniye Milletvekili Derya Yanık Hastanesimizde görev yapan Hekimler ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Milletvekilimiz Derya Yanık ,İl Sağlık Müdürümüz Dr.Ahmet Kara ve AK Parti Osmaniye İl Başkan Vekili Adnan Bayram,Başhekimimiz Uzm.Dr.Mürsel Koçer’in katıldığı sohbet toplantısında Hastanemizdeki Uzman Hekimlerimiz ve Personeller karşılaştıkları sorunlar ve taleplerini dile getirdiler. Hekimlerimizin taleplerini tek tek not eden Milletvekilimiz sorunların takipçisi olacağını dile getirdi.Milletvekilimiz Derya Yanık hastane servislerini de gezerek hasta ve refakatcilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.