Hastanemiz Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Birimi tarafından Danışmanlar ile etkinlik çerçevesinde Karaçay mesire alanında piknik organizasyonu yapıldı.
04 Mayıs 2023

Hastanemiz Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Birimi tarafından Danışmanlar ile etkinlik çerçevesinde karaçay mesire alanında piknik organizasyonu yapıldı.Etkinliğe Başhekimimiz Uzm. Dr. Mürsel KOÇER ve Hastane Yönetimimiz katılarak,toplum temelli ruh sağlığı modeli ile çalışan merkezimiz bünyesinde sosyal etkinlikler, eğitimler, bilgilendirmelerin çok önemli olduğunu vurguladılar.Toplamda 395,ulaşılan 227 aktif üyemizle bir çok etkinlik yapılmıştır.Zor günlerden geçen Ülkemiz ve güzel insanlarına güzel günlerin habercisi baharla birlikte merhaba dedik. Merkezimizin amacı olan ötekileştirmeden uzak her bir insanın ayrı bir birey olarak yaşamasını destekleyen, kaybettikleri yetilerini yeniden kazandiran bir anlayışla çalışmalarımız devam edecektir.