HASTANEMİZ KONFERANS SALONUNDA HASTA VE HASTA YAKINLARI İle DOĞRU ve ETKİLİ İLETİŞİM YÖNTEMLERİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
05 Haziran 2023

Hastanemize bağlı Kalite Birimimiz tarafından Hasta ve Hasta Yakınlarının memnuniyetini artırmak amacıyla doğrudan iletişim kuran Hasta Karşılama ve Yönlendirme, Hasta Kayıt ve Kabul, Poliklinikler, Yogun Bakım, Servisler ve Kurumumuzun diğer alanlarda görev yapan Personellerimize 'Sağlık Hizmetlerinde Doğru ve Etkili İletişim Yöntemleri' konulu hizmet içi eğitim verildi.
Kalite Direktörümüz Gökmen Deniz DUMAN tarafından verilen eğitimde iletişimde beden dilinin önemi, empati yapma yeteneğinin geliştirilmesi, iletişim kurmakta zorlanılan bireylerle iletişim kurma yöntemleri gibi hususlara vurgu yapıldı.
Hastanemiz İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Mustafa Şahin ve Müdür Yardımcımız Hakan Eskioğlu'da doğru ve etkili iletişimin daha kaliteli hizmet sunumunda en önemli etken olduğunu vurgulayıp, uyulması ve yapılması gereken iş ve işlemler açısından önerilerde bulundular.
Hastane Yönetimi olarak emeği geçen herkese teşekkür ederiz.