HASTANEMİZDE KALICI KALP PİLİ UYGULANDI
07 Haziran 2023

HASTANEMİZDE KALICI KALP PİLİ UYGULANDI
Hastanemiz Anjiyografi Ünitesinde Kardiyoloji Doktorlarımız Uzm.Dr. Cuma SÜLEYMANOĞLU ve Uzm. Dr. Ömer TEPE tarafından, birkaç aydır geçmeyen baş dönmesi şikayeti ile çeşitli bölümlere başvuran ve sonrasında Kardiyoloji Polikliniğimize gelen 70 Yaşındaki Erkek hastamız A. Z. için Ritim Cihazı takılarak paroksismal olarak adlandırılan(ara, ara gelen ritim bozukluğu) tanısı konulmuştur. Bunun üzerine Kalıcı Kalp Pili takılmasına karar verilen hastaya Hastanemiz Anjiyografi Ünitesinde iki kablo ve bataryadan oluşan kalp pili 45 dakika kadar süren işlem lokal anestezi ile sorunsuz bir şekilde uygulanmıştır.Bu sayede imkanlarımız dahilinde Acil ve Elektif Hastalarımıza Kalıcı Kalp Pili işlemleri uygulanarak başka İllerdeki Hastanelere sevkine gerek kalmamıştır.
Hastane Yönetimi olarak emeği geçen herkese teşekkür ederiz.