Kanada British Columbia Üniversitesi Öğretim Görevlileri ve Prof.Dr. Alemdar Bayraktar Başkanlığında ki Heyet ,Hastanemizi ve Hastane Başhekimimiz Uzm.Dr. Mürsel KOÇER'i ziyarette bulundular.
08 Haziran 2023

Kıymetli Bilim İnsanlarımız ile yaşadığımız deprem ve deprem sonrası sağlık hizmetlerinin yürütülmesi hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Ayrıca Sağlık tesisimiz sismik izolator sistemleri işleyişi hakkında incelemelerde bulunduktan sonra yemekhanemizde misafir ettiğimiz öğretim görevlileri ile görüş, öneri ve düşünceleri dinleyerek fikir alışverişinde bulunduk.