Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr.Mürsel Koçer'in Başkanlığında birimlerin ve bölümlerin genel işleyişi değerlendirmek için servis sorumluları ile birlikte bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
18 Temmuz 2023

Hastanemiz Başhekimi Uzm.Dr.Mürsel Koçer'in Başkanlığında Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nazmiye Akyol ve Sağlık Bakım Hizmetleri Birim ve Bölüm Sorumluları'nın katılımıyla Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan birimlerin ve bölümlerin genel işleyişi değerlendirmek için servis sorumluları ile birlikte bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıda; birimlerin işleyişleri, verilen hizmetler, yapılması planlanan hizmetler, birimlerin ihtiyaçları, birim çalışanlarının görev alanları, görev yaptıkları esnada karşılaştıkları durumlar hakkında bilgi alış verişi yapıldı.

• t1.jpg
  • t2.jpg