Başhekimimiz Uzm.Dr.Mürsel Koçer Başkanlığında Görüntüleme Hizmetleriyle ilgili toplantı yapıldı...
08 Ağustos 2023

Hastanemiz Toplantı Salonunda Başhekimimiz Uzm.Dr.Mürsel Koçer Başkanlığında Bakanlığımızın talimatıyla Hastanemizin Görüntüleme Hizmetlerinin ,Bilgisayarlı Tomografi (BT), Manyetik Rezonans (MR), USG/Doppler, EKO, Tansiyon Holter, Ritim Holter, Anjiyografi (Koroner), Mamografi, Kemik Dansitometre, PET-CT/PET, Kolonoskopi, Gastroskopi, EEG, EMG, ESWL, ESWT, SPECT-CT, Gamma Kamera, Odiometre, Spirometre, Dental Tomografi öncelikli olarak sisteme tanımlanarak MHRS sistemi üzerinden iş ve işlemlerin nasıl devam edeceği konusunda görevli olan Sorumlular ve ilgili Personellerimiz ile toplantı ve eğitim düzenlenmiştir.