TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ 2. KOORDİNASYON KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
20 Eylül 2023

Hastanemize bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM) ''İl Koordinasyon Kurulu” toplantısını,Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Ersin Peker Başkanlığında,Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Ender Erikan,Hastane Yöneticilerimiz ve üye kurumların temsilcilerinin katılımıyla Samiye Bahçeli Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde gerçekleştirilmiştir. Toplantıda; Hastanemize bağlı Samiye Bahçeli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlusu Psikiyatri Uzmanı Dr.Ş.Soner Özdemir, Samiye Bahçeli Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizi kurul üyelerine yerinde tanıtarak iş ve işlemleri hakkında bilgi vermis,2023 yılı altı aylık dönemde gerçekleştirilen faaliyetler,karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine değerlendirmeler yapmıştır.

ruh.jpg