HASTANEMİZDE KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.
18 Nisan 2024

HASTANEMİZDE KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.
Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay iş biliğinde Hastanemizde düzenlenen kan bağışı etkinliğine,Başhekimimiz Uz.Dr.Mürsel KOÇER,Sivil Toplum Örgütleri,Hastane Yönetimimiz,hastane çalışanlarımız ve vatandaşlarımız katılarak destekte bulundular.Kan bağışı birçok insana yaşam umudu olabilir.Acil Servislere her gün çeşitli kazalar, kanamalar, yaralanmalar başvurmakta ve hastanemizde nitelikli ameliyatlar gerçekleşmektedir. Dolayısıyla, kan ihtiyacı hayati önem taşır. Kan bağışının yetersiz olduğu toplumda,her gün binlerce kişi yaşamını yitirebilir. Bu sebeple, düzenli kan bağışında bulunmak insanların hayatını kurtarır. Kan bağışı, sosyal bir sorumluluktur.Bu noktada,kan bağışı yapmak hayati önem taşımaktadır.
Bağışta bulunan hastalarımıza, misafirlerimize, hastane personeline ve sosyal sorumluluğumuz olan bu etkinliğe vesile olup tüm gün emek sarf eden Kızılay çalışanlarına teşekkür ederiz.