22-28 Nisan Dünya Tıbbı Laboratuvar Çalışanları Haftası...
24 Nisan 2024

İçinde bulunduğumuz 22-28 Nisan Dünya Tıbbı Laboratuvar Çalışanları haftası olarak belirlenmiştir.
Laboratuvar Çalışanları Haftasının, Ülkemizde de sağlık hizmetleri açısından; laboratuvar çalışanlarının oynadığı hayati rolü vurgulaması, mesleğimizin gelişmesi ve değer görmesi açısından önemli olduğuna inanıyor, özel bir hafta ile dikkat çekilmesinden mutluluk duyuyoruz.
Üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olan ve bu konuda özveri ile çalışan tüm laboratuvar çalışanlarının Tıbbi Laboratuvar çalışanları haftasını kutluyoruz.
Hastanemizde Biyokimya Uzmanı olarak görev yapan Uzm.Dr.Fatma Karazindiyanoğlu Dünya Tıbbı Laboratuvar Çalışanları Haftası ve Hastanemizin Laboratuvar Kliniğindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.