Duyuru...
19 Eylül 2018

Müdürlüğümüze bağlı olarak hizmet veren Osmaniye-Kadirli-Düziçi Devlet Hastaneleri ve Bahçe FTR Hastanesinde Acil Birimlerine entegre olarak hizmet veren B-1 tipi Acil Sağlık Hizmetleri istasyonları Sağlık Bakanlığının uygun görüşü ile A-2 Tipi Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna dönüştürülmüştür.

İlimizde B-1 tipi Acil Sağlık Hizmetleri istasyonları olarak hizmet veren Osmaniye Merkez 6 Nolu, Osmaniye Merkez 7 Nolu, Kadirli İlçesi 4 Nolu,  Düziçi İlçesi 3 Nolu  ve Bahçe İlçesi 2 Nolu istasyonlar A-2 Tipi Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna dönüştürülmüş ve aşağıdaki tabloda belirtilen branşlarda Sağlık Memuru Acil Tıp Teknisyeni ( ATT) ve Acil Tıp Teknikerine (AABT) ihtiyaç duyulmaktadır.

Osmaniye-Kadirli-Düziçi Devlet Hastaneleri kadrosunda görev yapan ATT ve AABT’lerin belirtilen kadrolara geçmek isteyen personelin talep dilekçelerini 24.09.2018 Pazartesi mesai bitimine kadar İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri başkanlığına bildirmeleri gerekmektedir.

Sıra

B-1’den A-2 Tipine dönüştürülen İstasyon