Osmaniye’de Tek Hematoloji Uzmanı Olan Dr. Nazım GÖZCÜ Osmaniye Devlet Hastanesinde Hasta Kabulüne Başlamıştır.
13 Kasım 2018

Osmaniye’de Tek Hematoloji Uzmanı Olan Dr. Nazım GÖZCÜ Osmaniye Devlet Hastanesinde Hasta Kabulüne başlamıştır.

Hematoloji Kan Bilimi demektir. Hematolojik rahatsızlıkların büyük bir bölümü hayati önem taşıyan hastalıklardır.
Kan hastalıkları kanda bulunan Kırmızı Kan (Alyuvar),Beyaz Kan (Akyuvar ) Kan Pulcukları (Trombosit ) ve bazı Proteinlerin yetersiz veya bozuk üretimi yada yıkım fazlalığı ile oluşur.
Hematolojik Hastalıklar Kansızlık olarak tariflenen Anemi,Beyaz Kan ve Trombosit Bozuklukları, Kanama ve Pıhtılaşma Bozuklukları, Kemik İliği Yetersizlikleri, Kan Kanseri (Lösemi) ,Lenf Bezi Kanseri (Lenfoma) ve Kan ile ilişkili diğer Kanserler başta olmak üzere çok sayıda hastalığı kapsamaktadır.
Hematoloji Polikliniğine aşağıda yer alan rahatsızlığı olan hastalarımız başvuru yapabilir;
1)Halsizlik
2) Aşırı Uyku İsteği,