İLİMİZDE İLK KEZ AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROĞRAMI DÜZENLENDİ
15 Şubat 2019

"Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" İlimizde ilk kez Devlet Hastanemizde Türkiye’nin farklı illerinden gelen 12 Hemşirenin katılımı ile gerçekleştirildi.
Türkiye’nin farklı illerinden gelen Hemşireler 14 Ocak - 12 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenen teorik ve pratik eğitimi tamamlayarak, sertifikasyon sınavını başarı ile gerçekleştiren personele düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.
Hastanemiz toplantı salonunda düzenlenen sertifika törenine, Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op.Dr.Fazlı Aslan, Hastane Yöneticileri ve Hastanemiz Servis Sorumluları katılmıştır.
Bu eğitim programın ilk kez gerçekleştirilmesinde emeği geçen eğitimcilerimize ve idarecilerimize göstermiş oldukları ilgi alaka ve başarıdan dolayı teşekkür ederiz.

• 4n.jpg