Hastanemiz Sıhhat Projesi Kapsamında Sağlık Bakanlığı ve Avrupa Birliği Yetkilileri Tarafından Değerlendirildi...
13 Temmuz 2019

Hastanemiz Sıhhat Projesi Kapsamında Sağlık Bakanlığı ve Avrupa Birliği Yetkilileri tarafından değerlendirildi.
Sağlık Bakanlığı SIHHAT projesi kapsamında, Osmaniye Devlet Hastanemize 15 adet Yoğun Bakım Monitörü, 2 adet Renkli Ultrason Cihazı, 2 adet Yetişkin Ventilatör Cihazı, 4 adet Yenidoğan Küvözü, 1 adet Kalp Eko Cihazı, 1 adet Seyyar Dijital Röntgen Cihazı, 2 adet Ameliyat Mikroskobu, 1 adet Anestezi(narkoz) Cihazı, 1 adet Yeni Doğan Transport Küvözü bedelsiz şekilde temin edilmiştir.Bu şekilde Hastanemizin Tıbbi Cihaz ve Teknoloji kapasitesi daha da artırılmış bulunmaktadır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Op. Dr. Tamer Gülsur
Başhekim