OSMANİYE DEVLET HASTANESİNDE TABURCU OLAN 3 HASTA ALKIŞLARLA UĞURLANDI...
26 Nisan 2020

OSMANİYE DEVLET HASTANESİNDE TABURCU OLAN 3 HASTA ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Osmaniye Devlet Hastanesi'nde corona virüs tedavileri tamamlanan 3 hasta, doktorlar ve hastane çalışanlarının alkışları arasında taburcu edildi.

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr.Hasan Öznavruz yaptığı açıklamada;

Bugün 3 hastamızı uzun süren yoğun bakım ve solunum cihazı tedavisinin ardından, iyileşerek evlerine, ailelerinin yanlarına uğurlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hastalarımızın bundan sonraki süreçte evlerinde kendilerini 14 gün izolasyona alacaklardır.
Koronavirüs tedavisini tamamlayan hastalarımızı bugün alkışladık, bir büyük alkışıda bu hastaların tanısını koyan, takip ve tedavisini yapan doktoru, hemşiresi, tıbbi sekreteri ve temizlik destek ekibi başta olmak üzere sağlık ordumuz hak etmektedir.
Şunu hep aklımızda tutmamız lazım, Kovid-19 alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir.Bizi sonuca götürecek kural açık: HAREKETİ AZALT, İZOLASYONU ARTIR,TEMASI KORU, EVDE KAL !Zorunlu ihtiyaçlardan dolayı dışarı çıkan vatandaşlarımızın maskesiz çıkmamaları önemle rica ediyoruz” dedi.
Taburcu olan hastalarımız ise tüm sağlıkla camiasına teşekkür ederek vatandaşlarımıza EVDE KAL OSMANİYE HAYAT EVE SIĞAR dediler.