İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZDEN HEMŞİRELER GÜNÜ ZİYARETİ...
12 Mayıs 2020

İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZDEN HEMŞİRELER GÜNÜ ZİYARETİ
Covit-19 pandemisi ile mücadele verdiğimiz bu günlerde, sağlık çalışanlarının ne kadar önemli bir görevde bulundukları, özellikle hemşirelik mesleğinin ne kadar kutsal olduğunun bir kez daha farkına tüm ülke olarak varmış bulunduk.
Bu zor günlerimizde her zaman olduğu gibi önce insan diyerek sağlımız için yorulmadan, fedakârca emek vermeye devam eden hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Gününü kutlamak üzere İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hasan Öznavruz Osmaniye Devlet Hastanesini ziyaret etti.
12 Mayıs Hemşireler günü sebebiyle Osmaniye Devlet Hastanesinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarını İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hasan Öznavruz ziyaret ederek gösterdikleri bu özverili ve vefakar çalışmalardan dolayı teşekkür ederek hemşirelerimiz gününü kutladı. İl Sağlık Müdürümüzün ziyaretine Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Tamer Gülsur ve Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Nazmiye Akyol eşlik etmişlerdir.