İlimize 16 Uzman Hekim 54 Pratisyen Hekim Kadrosu Tahsis Edildi...
27 Ağustos 2020

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 94. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurasında yayınlanan münhal kadrolar da İlimiz emrine 16 Uzman Hekim  ve 54 Pratisyen Hekim kadrosu tahsis edilmiştir.

İlimizdeki sağlık tesislerinden;

Osmaniye Devlet Hastanesine; 2 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Hematoloji Uzmanı, 1 İç Hastalıkları Uzmanı,  1 Radyoloji Uzmanı ve 19 Pratisyen Hekim ,

Kadirli Devlet Hastanesine; 1 Anestezi ve Reaminasyon Uzmanı,  1 Göz Hastalıkları Uzmanı, 1 Kardiyoloji Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı ve  6 Pratisyen Hekim,

Düziçi Devlet Hastanesine; 2 İç Hastalıkları Uzmanı, 1  Kulak Burun Boğaz Uzmanı, 1 Nöroloji Uzmanı, 1 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve  8 Pratisyen Hekim ,

Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine; 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 4 Pratisyen Hekim,

Toprakkale Toplum Sağlığı Merkezine; 2 Pratisyen Hekim,

Hasanbeyli Toplum Sağlığı Merkezine; 1 Pratisyen Hekim,

Sumbas   Toplum Sağlığı Merkezine 2 Pratisyen Hekim,

Osmaniye Merkez Toplum Sağlığı Merkezine 5 Pratisyen Hekim,

Kadirli İlçe Sağlık Müdürlüğüne 4 Pratisyen Hekim,

Düziçi İlçe Sağlık Müdürlüğüne 1 Pratisyen Hekim,

Osmaniye 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna 1 Pratisyen Hekim,

Osmaniye 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna 1 Pratisyen Hekim,

olmak üzere toplamda 16 Uzman Hekim 54 Pratisyen Hekim kadrosu tahsis edilmiştir.

2 Eylül 2020 tarihinde kuraya esas yerleştirme işlemleri yapılacak olup, yerleştirme işlemi sonucunda Sağlık Bakanlığı tarafından iş ve işlemleri tamamlandıktan sonra ilimizde göreve başlayacaklardır.

İlimizde yeni göreve başlayacak uzman hekimlerimize başarılar diliyor, ilimize kadro tahsisi sürecinde katkılarını esirgemeyen Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize ve Bakanlığımız Yetkililerine saygılarımı sunarak hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum..

Dr.Hasan Öznavruz

Osmaniye İl Sağlık Müdürü