Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Covid19 Aşısının ilk dozunu Hastanemiz Aşı Uygulama Polikliniğinde yaptırdı.
15 Şubat 2021

Sayın Valimiz aşı sonrası yaptığı açıklamada, aşı olmanın koronavirüsle mücadelede çok önemli olduğunu belirterek "Ben de bugün ilk doz aşımı yaptırdım. Özellikle 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın aşı yaptırmayı asla ihmal etmemeleri gerekiyor. Aşıda öncelikli gruplarda sırası gelen bütün vatandaşlarımızın aşı olmaya davet ediyorum."diye konuştu.
Ayrıca Sayın Valimiz salgının çıktığı ilk günden beri gösterdikleri fedakarlık ve özveri çalışmaları nedeniyle tüm Sağlık Çalışanlarımıza teşekkür etti.