"01-07 Ekim Emzirme Haftası"olması münasebetiyle Anne Sütünün Önemi için bilgilendirme ve farkındalık programı düzenlendi.
08 Ekim 2021

"01-07 Ekim Emzirme Haftası"olması münasebetiyle Osmaniye Devlet Hastanesi olarak Ek Hizmet Binamız Gebe Okulu Biriminde Anne Sütünün Önemi için bilgilendirme ve farkındalık programı düzenlendi.
Programımıza , İl Sağlık Müdürümüzün Kıymetli Eşleri Behiye Öznavruz Hanımefendi, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Tamer Gülsur, Başhekimimiz Op.Dr Orhan Erol ve Hastane Yöneticileri, SGK İl Müdürü Mücahit Çelik, Ak Parti İl Başkan Vekili Necati Okur ve Yönetimi , MHP Kadın Kolları Başkanı Binay Efendioğlu ve Yönetimi , Kızılay Kadın Kolları Yönetimi, Sağlık-Sen Osmaniye İl Başkanı Muhittin Çenet ve Yönetimi , Gebe Okulumuzdan emzirme konusunda eğitim almış Değerli Annelerimiz , Babalarımız, Çocuklarımız ve Hastanemizin Kahraman Sağlık Çalışanları ziyarette bulundular.
Hastane Yönetimi olarak, katılım sağlayıp farkındalık oluşturan tüm Misafirlerimize, Proğramın hazırlanmasında ve sunumunda Emegi geçen herkese teşekkür ederiz.