Hastanemizde Bir Başarılı Operasyon Daha Yapıldı(Tüberkülozlu Hastaya Bronkoskopi uygulandı)...
29 Ağustos 2022

Özellikle Covid Pandemisi sonrası Bulaşıcı Hastalıkların insanların korkulu rüyası olduğu şu günlerde, aktif Tüberküloz hastalığı olan hasta farklı hastanelere başvuru yapmış, Ancak Tüberküloz hastası oldugu için bulaşıcı hastalık olması nedeniyle hiç bir kurum kabul etmemiş. Daha sonra Kurumumuz Gögüs Hastalıkları Polikliniğine başvuru yapmış. Hastaya acilen Bronkoskopi yapılması gerektiği için Göğüs Hastalıkları Hekimimiz Uzm. Dr. Hüsamettin SAZLIDERE anında tüm bulaşma riskleri için önlemler aldıktan sonra Bronkoskopi işlemini uygulamıştır.
Ve bu uygulama neticesinde hastaya konulan tanıyla tedavi süreci başlatılarak sağlığına kısa sürede kavuşmuştur.
Hastane Yönetimi olarak Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

göğüs.jpg