Kurumumuz Konferans Salonunda "1-7 Ekim Anne Sütü ve Emzirme Haftası" olması nedeniyle Mucize Anne Sütünde Saklı "temalı program düzenlendi.
07 Ekim 2022

Programımıza İl Sağlık Müdürümüz Dr.Hasan Öznavruz ve Değerli Eşleri Behiye Öznavruz Hanımefendi, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op.Dr Tamer Gülsur, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Vekili Uzm. Dr. Ersin Peker, Ak Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkan Vekili Fatma Özlü ve Yönetimi,Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Meryem İci, Mhp Kadın Kolları Başkan Vekili Muhabbet Ersoy, Memursen Kadın Kolları Başkanı Havva Polat ve Yönetimi, Diyanet Vakfı Kadın Kolları Başkanı Emine Çakmak ve Yönetimi,Hastane Yöneticilerimiz ve Kahraman Sağlık Çalışanlarımız ile Kıymetli Annelerimiz ve Bebekleri katılım sağladı.
Katılım sağlayan tüm Hastane Yönetimi olarak Konuklarımıza ve emegi geçen herkese teşekkür ederiz.