Hastanemizde TRSM Danışanlarının Yapmış Olduğu Ürünler Sergilendi...
08 Aralık 2022

Hastanemiz Toplum Ruh Sağğı Merkezi 2011 yılında uygulaması başlatılan 'Toplum Ruh Sağğı Modeli' kapsamında tedavi ve takiplerinde zorluk yaşanılan ruhsal hastalıkların sebep olduğu yeti yitimi ile toplumdan kopan hastaların yeniden topluma kazandırılmasını ve hastalığın hem kişiye hem de sosyal çevresine getirdiği maddi ve manevi yıkımın önüne geçmeyi hedeflemektedir.

Bu kapsamda 07.12.2022 tarihinde Hastanemizde gerçekleştirilen sergide TRSM Danışanlarının yapmış olduğu tablolar, el sanatları ürünleri halkla buluştu.
Açılan sergiyi Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op.Dr Tamer Gülsur, Hastane Başhekim Vekilimiz Dr. Bilgin Akoğul ve Hastane Yöneticilerimiz birlikte ziyaret ederek Danışanlarımızdan bilgi aldılar.
Sergi esnasında halkımızın yoğun ilgisi gözlendi. Bu esnada gelen vatandaşlara ve protokol üyelerine TRSM işleyişi ve tanıtımı sağlandı.
Bu serginin açılmasında TRSM Çalışanlarımız Psikiyatrist Emre YILMAZ, Hemşire Selma CİRİT, Hemşire Pelin YALTIR, Psikolog Beyazıt EROL, Sosyal Hizmet Uzmanı Mustafa ELBEYLİ, Ergoterapist Muhammed İkbal GÜLAT, Halk Eğitim Merkezine bağlı Resim Öğretmeni Rabia YILMAZ, El Sanatları Öğretmeni Oya TURUNÇ ve Tüm Danışanlarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.