Sağlık Bakanlığımız tarafından “Beyaz Reform” projesi çalışmaları kapsamında tıbbi sekreterlere eğitim verildi...
25 Mayıs 2023

Sağlık Bakanlığımız tarafından “Beyaz Reform” projesi çalışmaları kapsamında Hekimlerimizin hasta muayenesi anında polikliniklerde sağlık hizmetine daha etkin odaklanmasını sağlamak amacı ile her polikliniğe bir Tıbbi Sekreter görevlendirmesi planlanmaktadır.Hastanemizde Polikliniklerde görevlendirilmesi amacı ile ataması yapılan tıbbi sekreterlerin mevcut sağlık süreçlerine hakim, teknik ve mesleki yeterliliğin en üst seviyede olması için görevleri esnasında ihtiyaç duyacakları teknik konular ve sağlık iletişimi konularının yer aldığı çok yönlü bir eğitim planlaması yapılmıştır.Hastane Yönetimi olarak Hastanemizde göreve yeni başlayan Tıbbi Sekreter personelerimize görevlerinde başarılar dileriz.